Minggu, 11 Maret 2012

R

Keterangan:"--" =arti pribahasa tersebut
                  pribahasa berada di atas tanda "--"

R
* Arti dalam bahasa sunda
Raweuy beuweungeun rambay alaeun
--Loba dahareun da loba pepelakan.
Rumbak caringin di buruan
--dina hiji kasusah atawa karerepet geus boga teu boga kolot anu mepelingan ka urang.
Rumbak kuntieun
--Henteu lengkep, aya bae anu kurang nu matak cua kana hate.
Rup ku padung rap ku lemah, katuruban ku taneuh beureum
-- Maot. Sasarina ngeunaan kanyeri anu satungtung hirup moal poho sanajan nepi ka maot.
Rusuh luput gancang pincang
--  Migawe naon bae anu rurusuhan, temahna matak kaduhung sabab hasilna teu matak nyugemakeun.

Tidak ada komentar:

Poskan Komentar

berkomentarlah dengan bahasa yang spoan,baik<padat<&mudah dimengerti!!!